Ο πιο φανατικός οπαδός αυτής της κυβέρνησης κατάφερε να κάνει το μεγαλύτερο επικοινωνιακό λάθος!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει συνεχώς «μάχες» για να υπερασπιστεί το έργο  και την «εικόνα» της κυβέρνησης, αλλά -δυστυχώς για εκείνον, ευτυχώς για το σύνολο των πολιτών- έχασε μιας κομβικής σημασίας «μάχη» για εκείνον. Το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία, για το οποίο εμφανιζόταν υπέρμαχος, καταργήθηκε μέσα σε λίγη ώρα. Κι ενώ ο λαλίστατος υπουργός όργωνε τα τηλεοπτικά πάνελ επιχειρηματολογώντας, έμεινε ξαφνικά μετέωρος και υπόλογος…

Υπόλογος γιατί ο πολυνίκης της τηλεθέασης υπουργός, προσπαθούσε ετσιθελικά να πείσει πως δεν υπάρχουν άλλες λύσεις και προσκαλούσε τους άλλους να βρουν ισοδύναμα για να πάρει πίσω το μέτρο. Αντί ο ίδιος να εργαστεί για να βρει τα ισοδύναμα αυτά, προτίμησε να επενδύσει στην επικοινωνία. Αλλά εδώ πρόκειται για θέμα υγείας. Δεν είναι μια δήλωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ή μία μπηχτή για το ΠΑΣΟΚ  ή ο θαυμασμός προς το έργο Στουρνάρα.

Οι υπουργοί δεν είναι εκεί για να πάρουν την εύκολη και καθόλου κουραστική απόφαση για ένα επιπλέον δυσβάσταχτο μέτρο, προσφέροντας μετά την «καραμέλα» των θυσιών του ελληνικού λαού που πιάνουν τόπο. Είναι εκεί για να εργαστούν για να πάρουν κάτι από το μεγάλο βάρος που έχουν στην πλάτη.

Ο πιο φανατικός οπαδός της κυβέρνησης, λοιπόν, είδε τη «βόμβα» να σκάει στα χέρια του, να… μαυρίζει την εικόνα της κυβέρνησης και να κάνει… μάγκες τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.