Το λες και λίγο παράδοση, γνωστοί ηθοποιοί να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην πολιτική. Στην Αμερική το έχουν ζήσει από παλιά αυτό, καθώς έκαναν τον Ronald Reagan μέχρι και Πρόεδρο της χώρας – αγαπημένος σταρ των δεκαετιών ’30 και ’40.

Ωστόσο το μεγαλύτερο αστέρι του Hollywood που άφησε τη μεγάλη οθόνη για την δόξα της πολιτικής ήταν ο Arnold Schwarzenegger. Ο Εξολοθρευτής ήταν Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας για 8 χρόνια και μπορεί να μην έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της περιοχής του, αλλά τουλάχιστον μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο και έβαλε περήφανα το σπαθί-κουμούτσα του Κόναν του Βάρβαρου στο γραφείο του!

Και τώρα ήρθε η σειρά ενός ακόμα παλιού σκληρού του κινηματογράφου να ρίξει… ξύλο στην πολιτική των ΗΠΑ. Όπως έγινε γνωστό ο Steven Seagal σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει για Κυβερνήτης της Αριζόνα. Ο άνθρωπος που έχει δείρει κόσμο και ντουνιά στις ταινίες του, καλού και κακούς, άνδρες και γυναίκες, τρομοκράτες και… περαστικούς, νιώθει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος κατά το παρελθόν «κάθε πολεμιστής κρύβει μέσα του και έναν ποιητή». Και η αλήθεια είναι πως το έδειχνε και στις ταινίες του αυτό – πριν τους σαπίσει στο ξύλο τους μίλαγε στην αρχή. Πάντα!

Κι αν τα… ποιήματά του δεν πείσουν τον κόσμο, τότε έχει τον τρόπο του ο Steven. Θυμάσαι;

 

https://www.youtube.com/watch?v=PQLOf8sPYCg