Ήταν 30 Νοεμβρίου, όταν τόσο το Hollywood, όσο και ο υπόλοιπος κόσμος σοκαρίστηκε από την είδηση του θανάτου του. Και ακόμα περισσότερο από τον τρόπο. Βλέπεις στη μεγάλη οθόνη ο Paul Walker ήταν ένας μετρ της ταχύτητας και των παράνομων αγώνων δρόμου. Όμως στη πραγματική ζωή δεν στάθηκε τόσο τυχερός καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο. 

Ωστόσο, παρά το σοκ, οι δημιουργοί της κινηματογραφικής σειράς «Fast and Furious» δεν μπορούν να σταματήσουν τις ταινίες που τους φέρνουν εκατομμύρια. Για αυτό ψάχουν τρόπους ώστε να ολοκληρώσουν το «Fast 7», χωρίς τον Walker, αλλά και χωρίς να απογοητεύσουν το κοινό και χάσουν το χρήμα. Και αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, φαίνεται πως βρήκαν τη λύση. Οι παραγωγοί δεν θα… σκοτώσουν τον χαρακτήρα του στη σειρά. Αντίθετα θα φτιάξουν έτσι το σενάριο, ώστε να φαίνεται ότι ο O’Conner αποσύρεται από τη δράση και ζει ευτυχισμένος την υπόλοιπη ζωή του.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης James Wan θα χρησιμοποιήσει αρκετά (παλιά) πλάνα του Walker ώστε να φαίνεται ότι βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Ναι, μάλλον αυτό (θα έπρεπε να) είναι το σωστό τέλος για τον Paul Walker.