Η Scarlett Johansson είναι μια…σεξωγήινη που παρασύρει άντρες και τους ξεζουμίζει. Κυριολεκτικά! Θα μπορούσε να είναι μια διεστραμμένη ερωτική φαντασίωση, πρόκειται όμως για το σενάριο της ταινίας «Under The Skin» με πρωταγωνίστρια την απόλυτη φαντασίωση χιλιάδων αντρών, που σηματοδοτεί την επιστροφή της στις… ανεξάρτητες ρίζες από τις οποίες γεννήθηκε μία νέα σταρ την εποχή του «Χαμένοι Στη Μετάφραση».

Στο «Under The Skin» η Scarlett είναι η Laura, που έχει έρθει από άλλο πλανήτη και στην ταινία την βρίσκουμε να ταξιδεύει στην Σκωτία, αναζητώντας τα υποψήφια θύματά της. Αντρες μοναχικούς, που κανείς δεν θα τους ψάξει και που γίνονται η λεία της.

Προικισμένη με μία απερίγραπτη ικανότητα να σαγηνεύει και να αποπλανά τα θύματά της, τους αιχμαλωτίζει, τους καταστρέφει, τους «ξεγυμνώνει» από οτιδήποτε τους κάνει ανθρώπους, και στέλνει τις ψυχές τους στο «άντρο» της σε μια άλλη διάσταση, όπου γίνονται τροφή. Η αποστολή της θα διαταραχτεί όταν αρχίζει να αποκτά περιέργεια για το ανθρώπινο σώμα αλλά και εξαιτίας μίας απροσδόκητης πράξης ελέους. 

Σκοτεινό, σουρεαλιστικό, σχεδόν υπνωτικό, το «Under The Skin» είναι μια ταινία που ή σ΄ αρέσει ή καταριέσαι την ώρα και την στιγμή… Όπως και η προηγούμενη ταινία του σκηνοθέτη Jonathan Glazer «Birth» με την Nicole Kidman. Και όπως και το «Birth», έτσι κι αυτή η ταινία ξεκινά με την αίσθηση ενός θρίλερ για να αναδείξει άλλα θέματα. Και κατά τον ίδιο τρόπο, έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής από διθυραμβικά σχόλια μέχρι ξεφωνητά.

Το αν η Scarlett θα καταφέρει τελικά να ξελογιάσει το κοινό, θα το διαπιστώσουμε την άνοιξη οπότε και το «Under The Skin» θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών, σε Ευρώπη και ΗΠΑ.