Πολλοί είναι οι άνθρωποι που κανονίζουν το ρεβεγιόν τους ένα μήνα πριν. Είναι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία «προσέχουμε για να έχουμε». Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι που δεν ασχολούνται με αυτές τις εξόδους, γιατί προτιμούν την παραμονή να την περάσουν στο σπίτι. Αλλά έχουμε και αυτή την κατηγορία ατόμων, που το αφήνουν και το αφήνουν και φτάνουν στις 31 Δεκεμβρίου και ψάχνονται τελευταία στιγμή να δουν τι θα κάνουν το βράδυ.

Αν ανήκεις σε αυτούς τους τελευταίους ερχόμαστε να σου δώσουμε τη λύση. Ή τουλάχιστον μερικές προτάσεις για να σκεφτείς. Δες 5 hot πάρτι που θα παίξουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα. Αξίζει…

On the house #4 στο six d.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8)

Το six d.o.g.s, μένοντας πιστό στις παραδόσεις, καλεί και φέτος, για τέταρτη χρονιά, όλους τους φίλους του σε μία ολοήμερη, 24ωρη γιορτή, που θα διεξαχθεί σε όλους τους χώρους του, από νωρίς το μεσημέρι της παραμονής της πρωτοχρονιάς, μέχρι νωρίς το επόμενο μεσημέρι, της 1ης ημέρας του 2014. 

 

ΝΥΕ 2014 στο Hilton (Λ. Βασ. Σοφίας 46)

Δύο stages, 10 DJs και ένα πάρτι μέχρι το πρωί διοργανώνεται στον χώρο Ballroom του Hilton.

 

NYE στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-11)

Πέντε κορυφαία ονόματα της χορευτικής μουσικής (Miss Kittin, Shlomi Aber, Cuartero, CJ Jeff, Adrianos Papadeas) θα βρεθούν στα decks του -ειδικά διαμορφωμένου για την περίσταση- Gazi Music Hall για να κάνουν ποδαρικό στη νέα χρονιά μαζί μας.

 

NYE 2014 στο Κτίριο 56 (Πειραιώς 254)

Το 2014 θα ξεκινήσει με πολύ dance μουσική, στον καλύτερο χώρο της Αθήνας, στο Κτίριο 56 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού! Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, από τις 00:30 και μέχρι να ξημερώσει, 5 Έλληνες DJs θα πάρουν τη θέση τους πίσω από τα decks για να ξεκινήσει η χρονιά με την καλύτερη μουσική!

 

NEY by All Together Now στο ΤΩΡΑ Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44)

Η γνωστή ομάδα των All Together Now, δημιουργοί του μεγαλυτέρου ΝΕΟΝ party της Αθήνας, καταλαμβάνουν τα decks του ΤΩΡΑ Κ44 για ένα τρελό event. Θα υπάρχουν ψιψιψόνια, Άγιοι Βασίληδες, μελομακάρονα, μαγειρίτσα, κονφετί, τάρανδοι, λαμπάκια.