Λίγο το κλίμα αγάπης, λίγο τα μελομακάρονα, ακόμη και ένας πολύ brutal θα… λύγιζε. Και επειδή είναι ωραίο και προκλητικό το στοίχημα, ψάξαμε 5 σκηνές, από αυτές που μπορεί να μαλακώσουν ακόμη και τον Σκρουτζ.

The Family Man (What we could be like together)

Golden boy, εργένης, με Ferrari ξυπνάει την ημέρα των Χριστουγέννων σε ένα άγνωστο σπίτι, παντρεμένος με μια πρώην του, τρία παιδιά και δουλεύει ως πωλητής ελαστικών στο μαγαζί του πεθερού του. Ο Nicolas Cage ερωτεύεται και πάλι την Tea Leoni. Εμείς πάλι, ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε ερωτευμένοι με εκείνη.

https://www.youtube.com/watch?v=tMn963fhfKg

 

While you were sleeping

Η Sandra Bullock είναι ερωτευμένη με τον Peter Gallagher και δεν διστάζει να ρισκάρει τη ζωή της για να τον βοηθήσει. Τα μπερδέματα ξεκινούν, όταν ο Γκάλαχερ πέφτει σε κώμα, η οικογένειά του νομίζει πως είναι η αρραβωνιαστικιά του και ο αδερφός του την ερωτεύεται χωρίς καλά-καλά να το καταλάβει κι ο ίδιος. Στο τέλος, η αγάπη κερδίζει και εκείνος της πετάει το δαχτυλίδι στο ταμείο που δίνουν τα κέρματα!

Edward Scissorhand

O «Ψαλιδοχέρης» κατασκευάζει ένα άγαλμα από πάγο και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για έναν χορό στο χιόνι…

https://www.youtube.com/watch?v=qEGKs_aI7Ps

 

Το ταγκό των Χριστουγέννων

Ο υπολοχαγός Στέφανος Καραμανίδης είναι ερωτευμένος με τη Ζωή, τη σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου. Μία είναι η επιθυμία του, να τη ζητήσει να χορέψουν ένα ταγκό, αλλά δεν ξέρει να χορεύει. Μια σειρά γεγονότων θα πυροδοτήσει ένα ταγκό… Το Ταγκό των Χριστουγέννων!

https://www.youtube.com/watch?v=VtO0TLZWjRE

 

It’s a wonderful life

Λογικά το 80% των αναγνωστών μας έχει δει το masterpiece του Frank Capra… Ύμνος στον άνθρωπο και αυτή είναι η διάσημη σκηνή του τέλους…

 

Love Actually

Είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του κολλητού του, είναι Χριστούγεννα και αποφασίζει να της το πει… Η κορυφαία ρομαντική σκηνή σε ταινία Χριστουγέννων.