Αν για κάποιον λόγο δεν το έχεις ακόμα μάθει, στις 16 του μήνα, σε μια βδομάδα δηλαδή πάνω κάτω, έρχεται από κοινού σε Netflix και MEGA ο δεύτερος κύκλος του Maestro. Μια σειρά που εξ αρχής φάνηκε πως ήταν πολύ πάνω από τα συνήθη ελληνικά δεδομένα, πήρε μεταγραφή στη Νο1 πλατφόρμα streaming παγκοσμίως, κάνοντας ένα διεθνές ταξίδι επιτυχίας που αξίζει πέρα ως πέρα.

Το ότι άλλωστε κάνει πρεμιέρα Μάη μήνα είναι από μόνο του του κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα ξέραμε μέχρι πρότινος για ελληνικές σειρές. Ένα off season τηλεοπτικά, αλλά ένα απολύτως to the point σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν φέρει οι υπηρεσίες streaming παγκοσμίως. Πλέον δεν υπάρχουν «καλοί» και «κακοί» μήνες. Μόνο καλές και/ή κακές σειρές.

Το Maestro ανήκει προφανώς και εμφατικά στην πρώτη κατηγορία και το hype της αναμονής για το τι μας περιμένει στον 2ο κύκλο όλο και μεγαλώνει όσο πλησιάζει η “D-day” του λανσαρίσματος επί της οθόνης.

Η 2η σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα αποτελείται από 6 επεισόδια και ο προγραμματισμός είναι να κυκλοφορήσουν και ακόμα 4 επεισόδια, το ερχόμενο φθινόπωρο.

Βήμα βήμα και αγάλι αγάλι, βέβαια. Εν αρχή έχουμε σημειώσει την 16η Μαϊου και ο Παπακαλιάτης φρόντισε να ανεβάσει το hype ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς. 

«Backstage video. Και όσο εμείς εδώ στο νησί θα γυρίζουμε το τρίτο μέρος…Εσείς από τις 16 Μαΐου και κάθε Πέμπτη θα μπορείτε να δείτε τον δεύτερο κύκλο!!!…», σχολίασε.

Ωραιότατο, αλλά έτσι που το ‘δαμε, ψηθήκαμε και για ένα trailer – ας σημειωθεί παρακαλώ στα πρακτικά για τα «προσεχώς» της λίστας με τα to do πέρα από τα ελληνικά δεδομένα!

Δες το βίντεο που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη β’ σεζόν του Maestro: